Couleurs Monique

"De vragen die we onszelf stellen bepalen het soort mens dat we zullen worden. (Leo Babauta)"

Ik vind een kleuradvies best duur

Stijladvies

Een goed gegeven kleuradvies is éénmalig en voor de rest van uw leven. Een kleuradvies duurt twee uur. Daarvoor krijgt u volledige en persoonlijke aandacht. We beginnen met de kennismaking met koffie/thee en iets lekkers. Dan volgt de daadwerkelijke analyse. Het is belangrijk dat u zelf ook leert zien, wat ik zie en waarop ik de analyse baseer. Daarna volgt de uitleg van de kleuren aan de hand van de uitgebreide kleurenwaaier en de praktische invulling van het uitzoeken van kleding en het samenstellen van een volwaardige outfit. De analyse is inclusief kwalitatief hoogwaardige kleurenwaaier (ter waarde 40 euro) en dagmake-up (ter waarde van 10 euro).

Ik ben bang dat ik kleuren krijg die ik niet mooi vind

Vooropgesteld, ik neem u geen kleuren af, ik geef u er veel kleuren en mogelijkheden bij. Ik geef u kleuren die het best uit uzelf naar boven halen! Ik neem ruimschoots de tijd om u te laten zien wat kleuren met u doen. Kleuren moeten de huidskleur ondersteunen, ze mogen nooit schreeuwerig of juist saai zijn. De huid moet rustig ogen, met een gezonde teint en de ogen horen te stralen. De waaier bevat bijna 100 kleuren, die onderling goed harmoniëren. Tevens leer ik u onderscheid maken tussen neutrale en sprekende, lichte en donkere kleuren. Het contrast tussen deze kleuren zijn doorslaggevend. De waaier bevat veel praktische tips die u jarenlang ondersteunen bij de aanschaf van kleding. U zult zelfs na jarenlang gebruik nog nieuwe kleuren ontdekken, omdat er steeds nieuwe kleuren in de mode komen. Met de waaier kunt u een goed uitgebalanceerde garderobe samenstellen op basis van de neutrale/heldere/gedempte/sprekende/lichte en donkere kleuren.

Moet ik straks alle foute kleren weggooien?

Stijladvies

Neem de tijd om uw garderobe op orde te brengen. Dat kost zeker een jaar met alle seizoenen. Ik geef u tips voor het opruimen van de kledingkast. Vanzelfsprekend bent u gehecht aan bepaalde kleding, omdat het lekker zit, omdat het duur was, of omdat het misschien emotionele waarde heeft. U krijgt van mij tips om kleding die het net niet helemaal is, overtuigend te combineren. Als uw garderobe na verloop van tijd goed op orde is, kunt u kleding gaan vervangen. Dus steeds als iets koopt, kunt u iets anders weggooien.

Mag ik straks geen zwart meer dragen?

Zwart is een basis kleur. In de analyse laat ik u zien wat zwart met u doet. Als zwart uw kleur is, leer ik u combineren met sprekende kleuren en krijgt u er nog veel meer kleuren bij. Als zwart niet uw kleur is geef ik u alternatieven en reik ik u nieuwe mogelijkheden aan.

Monique Bouwmeester | Lelystad | 06-53734295 | KvK3213685 | NL76RABO0152393447 | Aangesloten bij Colours for You