Couleurs Monique

"De vragen die we onszelf stellen bepalen het soort mens dat we zullen worden -Leo Babauta-"

Ik vind een kleuradvies best duur?

Stijladvies

Ik neem de tijd en je krijgt mijn volledige aandacht. We starten met kennismaken, koffie of thee en iets erbij. Daarna ga ik met de analysedoeken kijken welke kleuren het beste passen bij je huid, ogen en haar. Ondertussen vertel ik wat ik zie en welke keuzes ik maak. Zodra we jou seizoen weten geef ik uitleg over je beste kleuren en kleding met de uitgebreide kleurenwaaier van 40 euro. Een goed gegeven kleuradvies is eenmalig en voor de rest van je leven.

Ik ben bang dat ik kleuren krijg die ik niet mooi vind?

Je krijgt kleuren die het beste uit je naar boven halen. Ik neem de tijd om je te laten zien wat kleuren met je doen. Goede kleuren ondersteunen de huidskleur met stralende ogen en zijn niet saai of overheersend.

Waarom een kleurenwaaier, een kaartje of app zijn veel voordeliger?

De kleurenwaaier bevat bijna 100 kleuren, die onderling goed harmoniŽren. Met de waaier leer je onderscheid maken tussen neutrale, sprekende, heldere, gedempte, lichte, donkere of accentkleuren. Het contrast tussen deze kleuren zijn doorslaggevend! De waaier bevat veel praktische tips die je jarenlang ondersteunen bij de aanschaf van kleding. Je leert kleuren herkennen die bij je passen maar die niet in de waaier zitten. De mode verzint steeds nieuwe kleuren zodat je deze telkens weer kunt analyseren met je waaier.

Moet ik straks alle foute kleren weggooien?

Stijladvies

Neem de tijd om de garderobe op orde te brengen, dat kost zeker een jaar met alle seizoenen. Ik geef tips voor het opschonen en ordenen van de kledingkast.

Mag ik straks geen zwart meer dragen?

Zwart is een basis kleur. In de analyse laat ik zien wat zwart met je doet. Als zwart je kleur is kan je deze combineren met veel heldere kleuren. Als zwart niet jou kleur is rijk ik alternatieven aan.

Monique Bouwmeester | Lelystad | 06-53734295 | KvK3213685 | NL76RABO0152393447 | Aangesloten bij Colours for You