Couleurs Monique

"Alles heeft zijn schoonheid, maar niet iedereen ziet haar -Confusius-"

Kleuradvies

Kleuradvies

Het Colours For You kleurensysteem is gebaseerd op de kleurenleer van Albert Munsell. Voor iedereen is er het juiste rood, geel, blauw, groen en violet. Ook u kunt dus al deze kleuren dragen, mits u rekening houdt met de wijze waarop deze kleur gemengd is.

U komt bij mij thuis op mijn werkkamer of ik kom bij u. Na een kopje koffie of thee, gaan we aan de slag. Eventueel aanwezige make-up wordt verwijderd. Met diverse sets gekleurde doeken, ga ik u indelen in een van de kleurenseizoenen: winter, lente, zomer of herfst.

Aan de ondertoon van uw huid bepaal ik of u een warme of een koele huidskleur heeft. Dit heeft niets te maken met couperose, acne of een eventuele stoornis in uw huid. Integendeel, u zult merken dat vlekjes en kleine oneffenheden in de huid of in het gezicht, minder opvallen als u de juiste kleuren draagt. De goede kleuren zullen uw gezicht ondersteunen, het mag niet saai of juist overheersend aanwezig zijn. Het gaat om harmonie tussen de kleuren en uw gezicht. Ik vertel wat ik zie en waarom ik bepaalde keuzes maak. De kleurenanalyse is ten eerste gebaseerd op de ondertoon van uw huid, ten tweede op de kleur van uw ogen en in de laatste plaats op de kleur van uw haar.

  • Winterkleuren: intens en ijzig als de winter.
  • Lentekleuren: vrolijk als een bloembollenveld in de lente.
  • Zomerkleuren: zacht als de zomer en zomerfruit.
  • Herfstkleuren: kruidige kleuren van een herfstbos.

Kleurenwaaier

Kleurenwaaiers

Bij het advies hoort uw eigen persoonlijke kleurenwaaier, met 96 prachtige kleuren en allerlei wetenswaardigheden over uw seizoen. Het is de beste en de mooiste kleurenwaaier die er is, met de meeste kleuren. De waaier is duidelijk en overzichtelijk. De waaier geeft inzicht en houvast voor het gebruik van kleuren voor kleding en accessoires. Een onmisbaar hulpmiddel voor het opruimen van de kledingkast en het samenstellen van een evenwichtige garderobe. U zult veel geld besparen en teleurstellingen voorkomen omdat het aankopen van kleding in de verkeerde kleur tot het verleden zal behoren.

U wordt opgemaakt in de juiste kleuren. De make-up is van het merk Your True Colours. Deze wordt exclusief gebruikt door de kleuren adviseuses van Colours For You en u kunt altijd bijbestellen. Deze make-up is verdeeld in koele en warme tinten, zodat u altijd zeker bent van de juiste kleur. Aan de hand van een haarboek kunt u een keuze maken uit haarkleuringen die passen bij uw kleurenseizoen.

Monique Bouwmeester | Lelystad | 06-53734295 | KvK3213685 | NL76RABO0152393447 | Aangesloten bij Colours for You