Couleurs Monique

"Mode verdwijnt, stijl blijft -Coco Chanel- "

Stijladvies

Stijladvies

We maken een afspraak voor een stijladvies en u neemt een flinke tas van uw eigen kleding mee. Zoveel mogelijk verschillende modellen en variaties: shirts, blouses (diverse halslijnen/mouwen), truien, vesten, broeken (wijd en smal), rokken, jurken, sjaals, sieraden, riemen, schoenen. Denk ook aan kleding toppers en floppers. Genoeg om veel uit te proberen. Misschien wordt uw flopper met een kleine aanpassing ineens een topper. In ieder geval met de bedoeling om te achterhalen waarom het ene kledingstuk een topper is en het andere een flopper lijkt.

We starten met de analyse van uw lichaam. In een rustige omgeving, maken we de balans op van uw sterke punten en de aandachtspunten. Vervolgens formuleren we eventueel een doelstelling. Ik houd voor u een persoonlijk stijlwerkboek bij die u mee naar huis neemt. Thuis kunt u deze op uw gemak nalezen en raadplegen. Dan gaan we aan de hand van uw kleding goed in de spiegel kijken naar alles wat we zijn tegengekomen in de analyse. Accepteer uzelf en uw lichaam, zonder oordeel. Met mijn persoonlijke adviezen leer ik u begrijpen wat er gebeurd (en waarom) als u dat korte, lange, wijde, leuke, getailleerde of hippe kledingstuk aantrekt. Waarom staat het ene beter dan het andere? Ik leer u waar u op gaat letten als u in het vervolg kleding gaat uitkiezen om miskopen te reduceren tot een minimum. Ik zal niet alle onzekerheden uit de weg kunnen ruimen, maar gaandeweg hoop ik veel twijfels met u te kunnen bespreken. In ieder geval kunt u altijd met vragen en twijfels contact opnemen. Geen probleem.

Misschien heeft u binnenkort een belangrijke dag, waarvoor we uw kleding kunnen bespreken. Bent u de bruid, de moeder van de bruid of weet u niet wat u aan moet trekken voor zakelijk gesprek of sollicitatie? Heeft u een uitnodiging voor een feest met kledingvoorschrift? Maakt niet uit, alles is bespreekbaar.

Monique Bouwmeester | Lelystad | 06-53734295 | KvK3213685 | NL76RABO0152393447 | Aangesloten bij Colours for You