Dit zeggen klanten over Couleurs Monique

Dit is wat klanten vertellen over Couleurs Monique. Wilt u ook wat schrijven in het gastenboek vul dan het formulier in op de contactpagina.

Greet

Mijn zussen en ik hebben het heel fijn gehad vorige week. Ik ben zelfs al naar de kapper geweest om een klassiek korter koppie te laten knippen. Ben er heel erg blij mee. Wens je alle goeds toe en fijn dat ik nog met vragen bij je terecht kan. 
Liefs, Greet

Debbie

Hallo Monique,
Ik heb het ook als erg prettig ervaren. Bedankt voor je tips. Ik heb geen vragen of opmerkingen meer. Je hebt het echt goed gedaan en je legde alles goed uit en ik voelde mij ook zelfverzekerd bij jou.
Met  vriendelijke groet, Debbie

Ilonka

Hallo Monique,
Hartelijk dank voor toezending van de kleurenwaaier nadat ik hem vergeten was.
Ik heb al profijt gehad van jouw advies; ik heb voor mijn colbert 2 bijpassende shirtjes gekocht. 
Groeten van Ilonka

Lucia

Heel hartelijk bedankt voor de fijne dag zaterdag. Het was, in meerdere opzichten, een leerzame dag. Leuk dat ik een herfsttype ben en verrassend om te zien wat kleur met je doet. Ben op mijn werk nu kritisch naar kleuren en modellen aan het kijken. Collega's vinden de tips van mouwlengtes zeer interessant. Ik wens dat je nog vele vrouwen zelfverzekerder mag maken door je fijne manier van werken en je persoonlijke aandacht. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik wil ook je man bedanken voor de lekkere lunch en voor het gesprek aan tafel.
Lieve groetjes en het ga jullie goed.

Mylene

Ik heb een prima dag bij je gehad. Zowel wat betreft je kleurenadvies als je stijladvies. Je voerde beide adviezen heel overwogen en doordacht uit en het was voor ons beiden verrassend dat ik toch een zomertype bleek te zijn. Ik kan me helemaal vinden in de kleuren die bij het zomertype horen en ik verheug me op de komende lente- en zomeraankopen.

Gertrude

Nogmaals mijn dank voor je kleur- en stijladvies. Zoals ik tijdens het kleuradvies al vertelde, maakt het het shoppen makkelijker, je weet wat je beter niet kan doen. Mijn collectie lange kettingen groeit al gestaag en mijn vriendin was al jaloers dat ik een mooie lange parelketting heb kunnen vinden! In de afgelopen dagen zijn de complimenten mij ook om de oren gevlogen en ook heeft iemand mij het adres gevraagd, want zij was zelf ook wel aan wat nieuws toe.

Cindy

Na het kleuradvies ben ik meteen om een zomerjas geweest. Ik had hier mee gewacht tot ik het advies heb gekregen. Het werd een camel leren jas. Nooit gedacht dat lentekleuren mij zo goed staan! En wat is winkelen veel makkelijker geworden! Wat heb ik spijt dat ik zo lang gewacht heb met de kleurenanalyse. Ik raad het iedereen aan! En Monique, bedankt voor het
aandacht en lekkere zelfgebakken krentenbrood!

Trudy

De manier waarop je je werk deed, zo zorgvuldig weloverwogen en wijs, het was geweldig om aan jou tafel te mogen zitten. Ik heb een stukje van mezelf teruggevonden en dat is werkelijk heel veel waard! Je hebt vanmiddag zo onderstreept dat ik zijn mag wie ik ben, mijn schoenen hoeven niet altijd gepoetst te zijn, Wow!

Eerst dacht ik alleen kleur is wel genoeg, maar uiteindelijk werd ik van jouw stukje stijladvies nog gelukkiger en zonder dat, was ons bezoek aan jou echt maar half werk of half af geweest, nu kan ik uit de voeten en ik beloof je voortaan nog wat meer rechtop te lopen, dat is Mooier!

Femke

Hallo Monique, Dank nog voor je adviezen. Ik vond de kleur-en stijlanalyse erg leuk en nuttig!
Groeten, Femke

Thamar

Leuke ervaring, zo'n kleuradvies! Je werkt zorgvuldig en attent en de waaier geeft nu houvast bij het winkelen. Bedankt!

Menalda

Het was zeker gezellig gistermiddag. En wat een verrassing, ik bleek geen herft- maar een wintertype. Al mijn zwart mag (gelukkig) in de kast blijven. Heb gisteravond meteen m'n kast "gescreend". Een paar echte herfststukken (die ik toch al niet graag droeg) kan ik nu met een gerust hart wegdoen. Veel kan ook blijven hangen en ik zal netjes blijven letten op de contrasten. Bedankt voor je gastvrije ontvangst en je tips!! En die geweldige ketting kom ik nog gauw bij je ophalen! Groetjes, Menalda

Hannelore

Hoi Monique, Wat was de workshop 'Kleur' ontzettend gezellig en inspirerend: met z'n vieren een middagje kleur verkennen en bekennen bij jou thuis! Ik had zo'n behoefte aan wat nieuwe kledingstukken, na een paar jaar van zwangeren en ontzwangeren. Ik heb speciaal gewacht met het kopen van kleren. Met jouw deskundige adviezen op zak en met de kleurenwaaier ga ik nu op stap! Ik laat het je nog weten hoe het is gegaan. Groetjes, Hannelore

Mariska

Al enkele jaren twijfel ik veel bij het kopen van kleding. Voor onze afspraak kocht ik maar helemaal niks meer. Nu kan ik met de waaier en een flinke dosis zelfvertrouwen iets moois aanschaffen voor de feestdagen! En straks in de opruiming kan ik helemaal mijn hart ophalen. Dat geld heb ik zo weer terugverdiend. Hartelijke groeten, Mariska

Ineke De Ree

Dag lieve monique, wat een heerlijke dag bij jou. Nuttige en handzame adviezen gekregen. Leuk om zo  te ontdekken welke kleuren bij mij passen. ik ga er zeker mee aan de slag.
En tussen de middag een lekkere lunch , verzorgd door een grote zoon.
Kortom een feest. dank je wel en tot gauw.  Ineke

Natasja

Hoi Monique,
Hartelijk dank voor je goede adviezen. Na de geboorte van mijn zoon was ik er echt aan toe om eens goed na te denken over mijn kleding. Met jouw hulp weet ik zeker dat ik leuke kleren ga kopen!

Tineke Gommans

Hallo Monique,

Wat heb je prachtige kleuren gekozen voor je site. Dat geeft veel vertrouwen in jouw deskundige aanpak, je gevoel voor kleur, stijl en sfeer.
Heel veel succes,
Hartelijke groet, Tineke

Danielle

Dag Monique,
Ik ben erg blij met je advies. Ik heb na jou advies een goede keuze kunnen maken voor een juiste bril.
Hartelijk dank, Danielle

Nell

Hoi Monique!
Ziet er goed uit, jouw site. Prachtig die blauwe hortensia's en "Couleurs Monique" (overigens mooi swingend lettertype) tussen die  hardroze gerbera's. Wat knap & stoer van jou, dat je hier mee begonnen bent.  
Ik wens je er heel veel succes mee! Liefs, Nell

Niels

Door u weet ik dat lichtblauw me goed staat. Bedankt voor de goede adviezen.

Heidi

Hallo Monique,
Wat een mooie website!!!
Ik vond het heel leuk om bij jou te zijn voor een persoonlijk kleuradvies!!! Heel bijzonder om te zien hoe bepaalde kleuren m'n huid een mooiere teint leken te geven. En wat ik ook zo opvallend vond was de uitdrukking van mijn gezicht die met sommige kleuren heel vrolijk leken en bij andere kleuren juist weer een sombere uitstraling kregen. Ik ben hierdoor wel bewuster gaan kijken naar mijn kledingkeuze. Natuurlijk heb ik ook nog te maken met eigen smaak qua kleuren, maar binnen de waaier van kleuren kom ik een heel eind!
Veel succes met Couleurs Monique!!!
Groetjes, Heidi

Ervaringen