Kunstmarkt Emiclaer in Amersfoort op 27 augustus 2015

Zaterdag 27 augustus 2016 sta ik weer met mijn sieraden op de Kunstmarkt in winkelcentrum Emiclaer bij mij om de hoek. Kom mijn nieuwe creaties bekijken. U bent van harte welkom. Klik op de poster voor meer informatie.

 

Aankondiging workshops in Wijkkrant Zielhorst

Een heel artikel over Monique in de Wijkkrant van de wijk Zielhorst. Hier is Couleurs Monique gevestigd. Op de donderdagavond is nog ruimte voor aanmeldingen.

Kleuradvies geven bij ICI Paris

Monique geeft kleuradviezen bij ICI Paris in Utrecht. Monique is in de film in actie na 50 seconden.

Start van de BLOG van Monique

In maart 2015 is Monique begonnen om een BLOG bij te houden. Klik op het Blogspotlogo om naar "http://www.couleursmonique.blogspot.nl/" te gaan.

 

 

Hip en Handgemaakt in Amersfoort op 16 juni 2013

HHMDe Hip en handgemaakt marktop 16 juni 2013 was een succes. De lokatie was de Wagenwerkplaats een oud fabrieksterrein aan de achterzijde van het stationsterrein. Veel klanten gingen met een mooi sieraad van Monique naar huis.

 

 

 

Kerstmarkt op 14 december 2012

Opnieuw was de traditionele kerstmarkt op het station Amersfoort. Ook dit jaar had ik een kraampje bemand.

Hoe draag ik een sjaal? Bekijk het filmpje.

Duidelijk filmpje hoe je vier sjaals op zestien verschillende manieren kan knopen!

Eerste Zeister Kunstmarkt op zaterdag 19 mei 2012

Voor het eerst was er een kunstmarkt georganiseerd in winkelcentrum Belcour te Zeist. Ook ik heb daar mijn prachtige sieraden getoond en verkocht!

Meer informatie staat in dit krantenartikel van Slotstadnieuws.

Knip kleur- en stijl workshops

Ik heb meegedaan aan onderstaande aktie van Knip zelfmaakmode. Ondertussen is deze actie beëindigd. Wat past perfect bij iemand? Welk model kleedt mooi af? Welke kleur staat iemand wel of niet? Daar hebben de meeste mensen geen weet van. Jammer,want als u zelf naait heeft u hard gewerkt en wilt u dat het mooi staat. Daarom ben ik blij dat er de Knip Kleur- en stijlworkshops waren. De perfecte aanvulling op de patronen die zij aanbieden.

Knip Actie

Opening expositie in Bibliotheek

Op vrijdag 4 maart 2011 werd er een expositie geopend van de sieraden van Monique. Deze expositie was twee maanden te bewonderen in Biblotheek Zielhorst; Albert Schweitzersingel 69 in Amersfoort.

 bibliotheek    bibliotheek

foto: Trots staat Monique Bouwmeester naar haar eigen creaties te kijken.

Nieuw: Vlaggetjes bij Couleurs Monique

December 2010/Januari 2011:

Vrolijke Vlaggetjes

Nu ook vrolijke vlaggetjes met naam exclusief gemaakt door Couleurs Monique.

10 grote dubbel genaaide vlaggetjes van 20 x 25 cm, netjes afgewerkt op 5 meter katoenen keperband voor extra stevigheid. Uniek en persoonlijk cadeau voor geboorte, verjaardag of afscheid. Diverse kleuren, 19.50 euro, letters 1.50 euro per stuk.

Monique bij bedrijfsfeest van Livera

Oktober 2010
bedrijfsfeest

Monique als stylist bij M&S Mode

M&S Nijkerk

Oktober 2010: Een korte anekdote na afloop van de styling actie bij M&S Mode.

Moe en voldaan ben ik van al die blije vrouwen die opgewonden waren om eens door een echte stylist te worden gestyld.

Wat me opgevallen is, is het grote aantal vrouwen die onzeker zijn over hun eigen lichaam. Soms wil ik van de daken schreeuwen hoe mooi ze zijn!! Vrouwen die door één (of meerdere) lullige opmerkingen van (schoon-)moeder, echtgenoot, of klasgenootjes, denken dat ze niet de moeite waard zijn.

Een jonge stevige vrouw in het filiaal in Barneveld, twee koppen groter als ik (en maat 46), sloeg de handen voor haar gezicht nadat ik haar complimenten maakte over haar figuur. “Ik heb geen figuur”, was haar stellige reactie. “Je hebt een prachtig figuur, volledig in balans”, probeerde ik haar te overtuigen, nadat ik een flatterend tuniekje en legging + bijpassende ketting voor haar had uitgezocht. Dezelfde avond nog had ze een feestje. Ik hoop dat haar echtgenoot complimenten heeft gemaakt over haar nieuwe kleren en dat ze straalde op haar feestje.

 N.B. Het betreft niet de vrouwen op bovenstaande foto, deze is in Nijkerk genomen.

groepsfoto M&S

Monique tussen de stylisten van Rosanna's Girls voor M&S Mode.

Maakt zwarte kleding u ouder?

Zwarte kleding heeft het imago flaterend te zijn en te zorgen voor een afkledend effect, maar kleuradviseuses denken daar anders over. In werkelijkheid staat zwart mooi bij minder dan de helft van de bevolking... MEER

(Artikel uit Nu.nl 06-01-2010)

Een derde jonge vrouwen ongelukkig met eigen stijl

Dat vrouwen een bijzondere relatie hebben met kleding, dat blijkt wel weer: ruim een kwart van hen draagt althans slechts 10 procent van haar garderobe. 79 procent geeft toe wel eens iets gekocht te hebben waarvan ze vooraf wist dat ze het nooit zou dragen.... MEER

(Artikel uit Nu.nl 17-12-2009)

 Magistix

Op zoek naar een manier om je eigen kleur en style in de praktijk te brengen?

Leer breien! Volg een breiworkshop bij Magistix en in no time maak je zelf trendy kledingstukken en accessoires. Betaalbaar, uniek - en ook nog eens heel leuk om te doen. info bij: www.magistix.nl

Oud & Nieuws

Citaat

"Je kledingkast goed uitmesten, geeft evenveel voldoening dan een dag winkelen en kost je niets."

Alle Advertenties

Krantenadvertentie

Alle Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1-2009
Nieuwsbrief 2-2009
Nieuwsbrief 3-2009