Sieraden

Dit zijn een aantal foto’s van sieraden uit eigen atelier. Alle sieraden zijn met de hand gemaakt. De kralen zoek, vind en koop ik overal waar ik ben. Op reis, op vakantie, op stedentrips, op internet en in kralenwinkels. Elk sieraad is zorgvuldig, precies, geduldig en met veel liefde en toewijding tot stand gekomen. Elke ketting is geschikt voor een kleuren seizoen, maar u kunt het ook dragen omdat het gewoon mooi is. De getoonde modellen zijn uniek. Op verzoek is het altijd mogelijk om een sieraad te maken aangepast aan uw wensen. Een, twee, drie of vier draden? Zilver, glas, buisjes of het lichtere kunststof? Speciaal gemaakt voor een gelegenheid of aangepast aan uw mooiste jurk? Ik hoor het graag.

Ik sta regelmatig op kunstmarkten.De volgende is op zaterdag 29 augustus 2015 in winkelcentrum Emiclaer, Amersfoort-Noord.

Heeft u een ketting die kapot is? Reparatie van bestaande sieraden is vaak goed mogelijk. Korter maken of loshalen en iets nieuws verzinnen met uw eigen kralen is ook een idee. Ik kan in overleg een verassend nieuw sieraad voor u maken  wat u weer met veel plezier kunt dragen. Neem gerust contact met mij op.

 

Sieraden

Ketting: Couleurs Monique?

Citaat

" Een sieraad gaat pas leven als het wordt gedragen!"